fbpx

כשיפן וברזיל נפגשות במסעדה בספרד

היפנים הראשונים הגיעו לברזיל בתחילת המאה ה־20 במטרה לעבוד במטעי הקפה המקומיים. מכיוון שסגנון החיים והתזונה המקומיים היו שונים לחלוטין מאלו שהורגלו אליהם, היה עליהם להיאלץ להסתגל למנהגים המקומיים. בחיפוש אחר התאמת הטעמים הקיימים למטבח היפני, התפתח מטבח חדש - יפני־ברזילאי - שנודע כיום בטעמיו הייחודיים.


אלמנטים מעגליים מרפיה, שניצבים בכניסה למסעדה, מייצגים את הכובעים הנמצאים בשימוש בזמן קטיף האורז בארץ השמש העולה; כעת הם מתמזגים בצורה ייחודית עם אריחי הפסיפס הצבעוניים והצמחייה הטרופית. בר המסעדה עוצב אף הוא בהשפעת שתי המדינות, עם מסורת העץ היפנית והמסורתית ודפוסי הצבע של העיצוב הברזילאי משנות ה־70.


ההזמנה נקלטה בהצלחה!

כניסה למערכת